Transport och Maskiner

Transport

Vi kan transport

Alltrac är experter på helhetslösningar inom stora som små transporter.

Oavsett om det gäller akuta ärenden eller längre fram kan du räkna med att vi hanterar ditt gods tryggt och varsamt. Alltrac erbjuder dig innovativa och skräddarsydda helhetslösningar där du enkelt kan följa din last. Vi finns här för dig alla dagar och transporterar till alla platser inom Sverige!

Våra arbetssätt

Vi gör din vision till verklighet

Kom ihåg att använda RUT-avdraget!

Med RUT-avdraget har du som privatperson rätt till skattelättnader på upp till 50% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 25 000 kronor per person och år med hjälp av RUT-avdraget så om ni är två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 50 000 kronor per år och om du är pensionär har du rätt till 50 procents avdrag upp till 50 000 kronor.

F-skatt och nödvändiga försäkringar

Det är givet för oss att ha F-skatt och de försäkringar som krävs för att bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi förstår att detta är viktigt för våra kunder, eftersom det ger trygghet och säkerhet när de samarbetar med oss. Dessutom är det viktigt för oss att följa alla lagar och regler som gäller för vår verksamhet, för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du uppskattar vår villighet att alltid följa gällande lagar och förordningar och att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning direkt hos er och ger er ett fast pris på alla arbeten innan vi sätter igång, så att ni kan planera och budgetera för projektet på ett enkelt och smidigt sätt.

Garanti

Vi har hjälpt hundratals villaägare och även andra, så du garanteras yrkeskunnande. Jobbet får du gjort snabbt, rätt och riktigt.

Ansvar

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lösa de flesta problem och vi ansvarar för att ditt problem blir löst

Trygghet

Vi är här för att hjälpa dig att lösa ditt problem, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få det löst så snabbt och enkelt som möjligt.

Maskiner

Vår maskinpark

Vi har en modern maskinpark med modern och effektiv utrustning för att lösa dina konstruktions behov.

Vi har både lastväxlare och kranbil. Vi kan hjälpa er med grus, sand, sten, jord m.m. Vi kan även ställa ut flak som ni själva fyller med de massor som ni önskar bli av med. Med vår kranbil kan vi lyfta nästan alla sorters material och den når 15 m, så nu kan ni få tunga föremål levererade där ni önskar ha dem.

Miljö

Prioriterar du pålitlighet och miljötänk?

Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Vi har kunskapen och erfarenheten till att erbjuda våra kunder en grundlig planering, noggranna förberedelser, yrkesmässig struktur och tydlig kommunikation såväl som samarbetspartners och myndigheter. Oavsett om det gäller akuta ärenden eller längre fram kan du räkna med att vi hanterar ditt gods tryggt och varsamt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.