Snöröjning och Sandning

Snöröjning och sandning

Förebyggande halkbekämpning

Vi utför snöröjning och sandning maskinellt eller manuellt och bortlastning av snöhögar i Täby med omnejd. Vi har lastbilar, traktorer, och lastmaskiner så vi har alltså lite olika plogbredd att välja på. Vi säljer även sandlådor med fyllning – sand eller torkad halkstopp.

Våra arbetssätt

Vi gör din vision till verklighet

Kom ihåg att använda RUT-avdraget!

Med RUT-avdraget har du som privatperson rätt till skattelättnader på upp till 50% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 25 000 kronor per person och år med hjälp av RUT-avdraget så om ni är två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 50 000 kronor per år och om du är pensionär har du rätt till 50 procents avdrag upp till 50 000 kronor.

F-skatt och nödvändiga försäkringar

Det är givet för oss att ha F-skatt och de försäkringar som krävs för att bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi förstår att detta är viktigt för våra kunder, eftersom det ger trygghet och säkerhet när de samarbetar med oss. Dessutom är det viktigt för oss att följa alla lagar och regler som gäller för vår verksamhet, för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du uppskattar vår villighet att alltid följa gällande lagar och förordningar och att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning direkt hos er och ger er ett fast pris på alla arbeten innan vi sätter igång, så att ni kan planera och budgetera för projektet på ett enkelt och smidigt sätt.

Garanti

Vi har hjälpt hundratals villaägare och även andra, så du garanteras yrkeskunnande. Jobbet får du gjort snabbt, rätt och riktigt.

Ansvar

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lösa de flesta problem och vi ansvarar för att ditt problem blir löst

Trygghet

Vi är här för att hjälpa dig att lösa ditt problem, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få det löst så snabbt och enkelt som möjligt.

Snöröjning

Var ute i god tid och boka snöröjningen redan idag!

Ibland så behöver man hjälp med tjänster när man minst anar det.

Snöröjningen på genomfartsleder, centrumgator och bussgator, påbörjas vid ett snödjup av 4-6 centimeter. På bostadsgator gäller ett större snödjup, cirka 6-10 centimeter. Det lägre värdet gäller blöt snö och det högre torr snö. När snöröjningen påbörjas tar det mellan 8-12 timmar, beroende på snömängd och hur mycket trafik det är. Avvikelser kan förekomma beroende på temperatur, hur länge snöfallet varar, tid på dygnet med mera.

Sandsopning

Hur går en sandsopning till?

På våren, så snart vädret tillåter, sopar vi bort sanden från gatorna.

Sopningen sker stegvis, trottoarsanden sopas ned på gatan där allt grus sopas upp tillsammans. Ibland kan det finnas behov av extra sopning av gatan, sopsandningsmaskinen kommer då tillbaka.Innan vi sopar vattnar vi trottoarerna och gatorna. Sandsopning pågår främst vardagar klockan 06-22. Vissa platser sandsopas kvällar och nätter, eftersom de är mer tillgängliga då.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.