Stenspräckning

Det mildare alternativet

Power Tools Simplex-system

Alltrac är certifierade att spräcka sten med Power Tools Simplex-system. Systemet tänder krutladdade patroner elektroniskt och är ett skonsammare alternativ till konventionella sprängämnen. Denna lösning kräver vare sig besiktning eller sprängtillstånd vilket sparar dig som kund både tid och pengar. Stenspräckningspatronerna spräcker sten med minimala stenkast och vibrationer vilket innebär att man kan spräcka sten i känsliga miljöer, till exempel i källarlokaler nära värme- och vattenledningar, elledningar och husgrunder. Denna metod för stenspräckning kombinerar säkerheten från spräckkilar och snigeldynamit med effektiviteten hos konventionella sprängämnen tack vare krutets lägre förbränningshastighet.

Våra arbetssätt

Vi gör din vision till verklighet

Kom ihåg att använda RUT-avdraget!

Med RUT-avdraget har du som privatperson rätt till skattelättnader på upp till 50% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 25 000 kronor per person och år med hjälp av RUT-avdraget så om ni är två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 50 000 kronor per år och om du är pensionär har du rätt till 50 procents avdrag upp till 50 000 kronor.

F-skatt och nödvändiga försäkringar

Det är givet för oss att ha F-skatt och de försäkringar som krävs för att bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi förstår att detta är viktigt för våra kunder, eftersom det ger trygghet och säkerhet när de samarbetar med oss. Dessutom är det viktigt för oss att följa alla lagar och regler som gäller för vår verksamhet, för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du uppskattar vår villighet att alltid följa gällande lagar och förordningar och att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning direkt hos er och ger er ett fast pris på alla arbeten innan vi sätter igång, så att ni kan planera och budgetera för projektet på ett enkelt och smidigt sätt.

Garanti

Vi har hjälpt hundratals villaägare och även andra, så du garanteras yrkeskunnande. Jobbet får du gjort snabbt, rätt och riktigt.

Ansvar

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lösa de flesta problem och vi ansvarar för att ditt problem blir löst

Trygghet

Vi är här för att hjälpa dig att lösa ditt problem, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få det löst så snabbt och enkelt som möjligt.

Smarta lösningar

Vibrationssprängning

Alltrac hjälper dig med hela projektet när du är i behov av vibrationssprängning när du till exempel ska anlägga en uppfart, dra in avlopp och vatten eller ta bort sten vid tillbyggnad.

Vi har utfört fler än hundra uppdrag i bostäder och fastigheter och i vårt nätverk finns även underleverantörer som kan hjälpa dig med andra behov. Vår kompetenta team ser till att allt går till som det ska och med vår långa erfarenhet kan vi ge tips, råd och förslag om allt som har med mark att göra. Vi lägger stort värde i våra relationer med kund och jobbar hårt för att bjuda på det lilla extra. När projektet är avklarat vill vi lämna dig med en wow-känsla och värdefull kunskap som du kanske inte förväntade dig.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.