Stubbfräsning

Vi tar hand om rubb och stubb

Bortforsling & stubbfräsning

Att anlita en expert vid stubbfräsning är det bästa alternativet av flera anledningar:

  • Du sparar på energi och undviker att skada rygg, ben och armar.

  • Vår personal har lång erfarenhet och använder alltid korrekt skyddsutrustning.

  • Vår maskin fräser bort rötter och trädstubbe på nolltid och kvar blir bara ett hål som du enkelt kan fylla med jord.

  • RUT-avdrag på kostnaden när du anlitar Alltrac.

  • Vid stubbfräsning utvinns träflis som du kan använda till rabattfyllning eller kompost.

  • Vi ser till att din tomt städas, stubbar tas bort och avfall omhändertas på rätt sätt.

Våra arbetssätt

Vi gör din vision till verklighet

Kom ihåg att använda RUT-avdraget!

Med RUT-avdraget har du som privatperson rätt till skattelättnader på upp till 50% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 25 000 kronor per person och år med hjälp av RUT-avdraget så om ni är två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 50 000 kronor per år och om du är pensionär har du rätt till 50 procents avdrag upp till 50 000 kronor.

F-skatt och nödvändiga försäkringar

Det är givet för oss att ha F-skatt och de försäkringar som krävs för att bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi förstår att detta är viktigt för våra kunder, eftersom det ger trygghet och säkerhet när de samarbetar med oss. Dessutom är det viktigt för oss att följa alla lagar och regler som gäller för vår verksamhet, för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du uppskattar vår villighet att alltid följa gällande lagar och förordningar och att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning direkt hos er och ger er ett fast pris på alla arbeten innan vi sätter igång, så att ni kan planera och budgetera för projektet på ett enkelt och smidigt sätt.

Garanti

Vi har hjälpt hundratals villaägare och även andra, så du garanteras yrkeskunnande. Jobbet får du gjort snabbt, rätt och riktigt.

Ansvar

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lösa de flesta problem och vi ansvarar för att ditt problem blir löst

Trygghet

Vi är här för att hjälpa dig att lösa ditt problem, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få det löst så snabbt och enkelt som möjligt.

Alternativet

Finns det alternativ till stubbfräsning?

När du har bestämt dig för att fräsa din stubbe har du två alternativ, antingen hyr du en stubbfräs och utför arbetet själv eller så anlitar du en expert.

Kostnaden för att hyra en stubbfräs kan variera beroende på maskinens storlek och modell men tillsammans med transport och drivmedel hamnar du någonstans mellan en och fyra tusenlappar. För en jämförbar kostnad kan vi på Alltrac hjälpa dig i Stockholms norrort utan att du behöver anstränga dig eller läsa på om säkerhetsutrustning och -åtgärder, vi tar på oss allt ansvar och utför arbetet så att du varken behöver oroa eller anstränga dig.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.