Certifierade

ISOCERT-certifierade

Alltrac är ISOCERT-certifierade vilket innebär att vi har gått ISODRÄN AB:s utbildningsprogram för entreprenörer.

Fuktproblem i källare kan vara svåra att se vilket leder till läckage på golvet, källarlukt och färg som flagnar men med ISODRÄN-metoden kan du enkelt bli av med de problemen. Med ISODRÄN kan du förvandla din källare till ett utrymme med bostadsstandard vid om- eller nybyggnation och på så sätt utnyttja fler kvadratmeter av fastigheten. På så sätt kan du både höja din egen levnadsstandard och värdet på huset.

Våra arbetssätt

Vi gör din vision till verklighet

Kom ihåg att använda RUT-avdraget!

Med RUT-avdraget har du som privatperson rätt till skattelättnader på upp till 50% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 25 000 kronor per person och år med hjälp av RUT-avdraget så om ni är två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 50 000 kronor per år och om du är pensionär har du rätt till 50 procents avdrag upp till 50 000 kronor.

F-skatt och nödvändiga försäkringar

Det är givet för oss att ha F-skatt och de försäkringar som krävs för att bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi förstår att detta är viktigt för våra kunder, eftersom det ger trygghet och säkerhet när de samarbetar med oss. Dessutom är det viktigt för oss att följa alla lagar och regler som gäller för vår verksamhet, för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du uppskattar vår villighet att alltid följa gällande lagar och förordningar och att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning direkt hos er och ger er ett fast pris på alla arbeten innan vi sätter igång, så att ni kan planera och budgetera för projektet på ett enkelt och smidigt sätt.

Garanti

Vi har hjälpt hundratals villaägare och även andra, så du garanteras yrkeskunnande. Jobbet får du gjort snabbt, rätt och riktigt.

Ansvar

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lösa de flesta problem och vi ansvarar för att ditt problem blir löst

Trygghet

Vi är här för att hjälpa dig att lösa ditt problem, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få det löst så snabbt och enkelt som möjligt.

Smarta lösningar

Moderna fuktisolerings lösningar

Vi arbetar med ISODRÄN-skivan, en modern fuktisoleringslösning som håller din fastighet torr i fyra steg.

  1. Dränerande: ISODRÄN®-skivan ger mindre schaktning, borttransport och tippning av massor samt mindre inköp och hemtransport av nytt material.

  2. Uttorkande: Betongen i husgrunden kan alltid torka ut både uppåt och nedåt. Det innebär kortare torktid och tidigare målning/ytskikt.

  3. Värmeisolerande: Oavsett tjocklek på ISODRÄN®-skiktet fungerar det som både värmeisolering och avfuktare för betongen.

  4. Kapillärbrytande: ISODRÄN®-skivans limmade kulor ger stor porvolym vilket hindrar vatten från att sugas kapillärt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.