Trädgårdsanläggning

Vi lägger grund till din drömträdgård

Vi tar hand om helheten i din trädgård

Vi är en flexibel partner som kan hjälpa dig med helheten eller med specifika moment så oavsett om du har ritningar och materialval klara eller inte anpassar vi oss så att ditt projekt blir så bra som det kan bli.

Alla tjänster vi erbjuder är roliga att jobba med men vi tycker nog att trädgårdsanläggningar är det allra roligaste. Att få vara delaktig från starten och se trädgården ta form är mycket givande och vi är mycket stolta över att ha fått vara med om så många projekt. Vi bidrar med vårt branschkunnande och stöttar dig genom hela projektet, Alltrac har som målsättning att vara en proaktiv partner som lämnar kunderna med ett leende på läpparna, vi bjuder på det lilla extra och delar mer än gärna av oss av råd, tips och förslag.

Våra arbetssätt

Vi gör din vision till verklighet

Kom ihåg att använda RUT-avdraget!

Med RUT-avdraget har du som privatperson rätt till skattelättnader på upp till 50% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 25 000 kronor per person och år med hjälp av RUT-avdraget så om ni är två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 50 000 kronor per år och om du är pensionär har du rätt till 50 procents avdrag upp till 50 000 kronor.

F-skatt och nödvändiga försäkringar

Det är givet för oss att ha F-skatt och de försäkringar som krävs för att bedriva vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi förstår att detta är viktigt för våra kunder, eftersom det ger trygghet och säkerhet när de samarbetar med oss. Dessutom är det viktigt för oss att följa alla lagar och regler som gäller för vår verksamhet, för att säkerställa att vi kan fortsätta att erbjuda våra tjänster på ett professionellt sätt. Vi hoppas att du uppskattar vår villighet att alltid följa gällande lagar och förordningar och att vara en pålitlig och ansvarsfull partner för våra kunder.

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning direkt hos er och ger er ett fast pris på alla arbeten innan vi sätter igång, så att ni kan planera och budgetera för projektet på ett enkelt och smidigt sätt.

Garanti

Vi har hjälpt hundratals villaägare och även andra, så du garanteras yrkeskunnande. Jobbet får du gjort snabbt, rätt och riktigt.

Ansvar

Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att lösa de flesta problem och vi ansvarar för att ditt problem blir löst

Trygghet

Vi är här för att hjälpa dig att lösa ditt problem, och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få det löst så snabbt och enkelt som möjligt.

Smarta lösningar

Murbyggnation och plattläggning

Vi hjälper inte bara till i trädgården, vi hjälper dig även med murbyggnation, plattläggning samt anläggning av uppfarter och unikt med Alltrac är att våra andra tjänster kommer väl till hands när grövre arbeten behövs.

Till skillnad från många andra entreprenörer är vi certifierade att spräcka sten med Power Tools SIMPLEX-lösningar och vi äger en egen maskin för stubbfräsning. Det innebär att många av våra kunder slipper anlita och koordinera ett stort antal leverantörer vilket i de allra flesta fall sparar både pengar och ansträngning. I de fall där projekten kräver tjänster som Alltrac inte erbjuder har vi ett brett nätverk med pålitliga underleverantörer och vi agerar då som projektledare för att spara dig så mycket jobb som möjligt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.