Om Alltrac

Vi gör din vision till verklighet

Alltrac Markentreprenad är helhetsentreprenör som hjälper dig genom hela projektet. Att anlita oss är enkelt och säkert. Som vår kund kan du lita på att arbetet utförs i tid, till rätt pris och med hög kvalitet.

0 +
Klara projekt

Vi levererar högkvalitativa projekt professionellt och i tid och budget.

0
Anställda

Vi strävar alltid efter att leverera pålitligt och professionellt arbete för våra kunder.

0
År i branschen

Vi löser snabbt eventuella problem under arbetets gång med vår mångåriga projekterfarenhet.

Gräv fram det bästa med oss

Kostnadsfri
rådgivning

Vi kommer ut till er och ger er kostnadsfri rådgivning samt ger er fast pris på alla arbeten innan igångsättning.

Rot- och
rut-avdrag

Söker du ROT/RUT-avdrag som privatperson har du rätt till skattelättnader upp till 30-50% av arbetskostnaden

Högkvalitativt arbete

Vi är experter på helhetslösningar och utför små till större uppdrag med effektiva och tekniska lösningar.

Personlig service

Vi ger våra kunder en personlig touch genom att ta oss tid att förstå deras specifika behov och skräddarsy lösningar för just dem.

Förmånliga priser

När du väljer att samarbeta med oss kan du alltid räkna med att hitta konkurrenskraftiga priser som passar just dina behov.

Flexibilitet

Vi anpassar oss gärna efter våra kunders önskemål och scheman för att ge dem den mest bekväma och smidiga upplevelsen möjlig.

Optimala lösningar

Alltrac ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov.

Miljömedvetenhet

Alltrac strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda miljövänliga produkter och tekniker vid vårt arbete.

Läs mer

Vanliga frågor kring Alltracs tjänster

Här besvarar vi vanliga frågor om vår verksamhet.

Vi erbjuder en mängd olika grävningstjänster, inklusive trädgårdsanläggning, fuktisolering, stenspräckning, stubbfräsning, transport, maskiner, snöröjning och sandning. Vi har utrustning och expertis för att hantera projekt av alla storlekar och komplexitet.

Det är viktigt för oss med ett hållbart samhälle. Därför arbetar vi ständigt för att förbättra och se över våra rutiner och resurser för ett så miljövänligt arbete och verksamhet som möjligt.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss, därför lämnar vi alltid våra kunder alltid en garanti på all våra tjänster. Det gör vi eftersom vi ser till att arbetet görs rätt från start, men det känns alltid bra för dig som kund att ha en extra trygghet. Vi genomför alla projekt med samma känsla för detaljer och uppriktigt engagemang, stora som små.

 

Ja, vi skulle gärna tillhandahålla referenser från tidigare kunder vid förfrågan. Vi är stolta över kvaliteten på vårt arbete och är övertygade om att våra kunder kommer att tala väl om sin erfarenhet av att samarbeta med oss.

Ja, vi har omfattande försäkringsskydd för all vår utrustning och anställda för att säkerställa deras säkerhet och skydda mot eventuella ansvarsrisker.

Vi har en grupp erfarna professionella som är duktiga på att hantera projekt som kräver detaljerad planering och samordning. Vi samarbetar nära med våra kunder för att utveckla en tydlig plan och tidslinje för att säkerställa att projektet genomförs effektivt och framgångsrikt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer?

Om du har några funderingar eller frågor, skriv gärna ett meddelande till oss så försöker vi svara dig så snabbt vi kan! Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.

Följ med i Alltracs händelserika vardag

Välkommen

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan. Oavsett anledningen är vi alltid glada att hjälpa och svara på eventuella frågor du kan ha.